Prijslijst Caravan

EXTERIEUR REINIGEN CARAVAN

Vanaf €145,-

Als u er zelf niet aan toe komt, maar toch graag een schone caravan wilt, kunt u uw caravan laten wassen door Carfema. We reinigen compleet van A tot en met Z. Uiteraard word de bovenkant van uw caravan niet vergeten.

EXTERIEUR REINIGEN + WAX BEHANDELING CARAVAN

Vanaf €260,-

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw mooi gewassen en of gepolijste caravan? dan raden wij u aan om uw caravan te laten Waxen. De wax beschermd de lak tegen zon, regen en alle andere externe factoren.

EXTERIEUR REINIGEN + POLIJSTEN + WAX BEHANDELING CARAVAN

Vanaf €460,-

Kleine krasjes komen makkelijk aan het licht. Door uw caravan te polijsten, kunnen wij de lichte krasjes herstellen en roestvorming tegengaan. Dit gebeurt met professionele gereedschappen en duurzame poets producten. Bij dit pakket kiest u voor de perfecte glans, tegen een betaalbare prijs.

INTERIEUR REINIGEN CARAVAN

Vanaf €110,-

Met een caravan ben je altijd mobiel. Of je nou op de camping verblijft of langere tochten gaat maken, genieten van de vrijheid doe je dan ook altijd. Belangrijk is dat je zowel binnen als buiten de caravan leeft. Het interieur is vaak iets wat niet altijd goed bijgehouden kan worden. Zeker na de vakantie periode schiet dit er weleens bij in. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het totaal onderhoud van uw caravan, en ook voor uw interieur bent u van harte welkom.

INTERIEUR STOOM BEHANDELING

Vanaf €85,-

Heeft u een tweedehands caravan gekocht, en wilt u starten met een schoon en bacterievrij interieur? Laat hem dan behandelen bij ons voor een totaal behandeling van de binnenzijde. Interieurreiniging van de caravan bestaat oa uit een dieptereiniging d.m.v. stoom. De stoomreinigers welke hiervoor gebruikt worden garanderen een hoogstaande en kwalitatieve interieurreiniging.

INTERIEUR LEDER BEHANDELING

Vanaf €45,-

Vlekken en vuil voorkomen is beter dan genezen. Door in eerste instantie te zorgen voor een goed onderhoud van het leder, komt u al een heel eind. Wij reinigen uw lederen interieur en verzorgen deze voor langdurige bescherming en souplesse.

VELGEN + BANDEN WAX BEHANDELING

Vanaf €20,-

Laat uw velgen ook eens goed reinigen en waxen. Dit staat zeer mooi onder uw glimmende caravan, en nog belangrijker, ze blijven ook langer zo mooi door de duurzame Waxbehandeling.

COMPLETE POETSBEURT CARAVAN

Vanaf €575,-

Wij bieden u ook een complete poetsbeurt aan. De caravan wordt dan zowel binnen als van buiten gereinigd, gepolijst, gewaxed en uw bekleding krijgt een UTP behandeling. U verlaat Carfema met een caravan die blinkt alsof hij net uit de showroom komt.

OZON BEHANDELING CARAVAN

Vanaf €115,-

Heeft u last van vervelende luchtjes in uw voertuig die er niet uit wil? Denk hierbij aan rook-, honden-, etens-, of brandlucht. Of heeft u net een andere caravan gekocht en wilt u een frisse start? Dan is een ozonbehandeling de perfecte oplossing. Het dood bacteriën, en verwijderd nare geurtjes. Let wel, uiteraard dient er eerst grondig gereinigd te worden om de bron te verwijderen.

  • Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Welkom bij Carfema! Klik op een van onze beschikbare mensen om je vraag te te stellen.

Chat met ons via Whatsapp!